با چه نرم افزاری انیمیشن بسازیم

دسته بندی :وبلاگ ۲۸ شهریور ۱۴۰۰ ali.rezaei 1127
با چه نرم افزاری انیمیشن بسازیم

شاید بار ها برای شما هم این سوال پیش آمده که با چه نرم افزاری انیمیشن بسازیم بهتره ؟

با چه نرم افزاری انیمیشن بسازید :

خب قبل از هرچیزی شما اول باید تصمیم بگیرید که چه نوع انیمیشنی قصد دارید بسازید ؟
۱- انیمیشن ۲ بعدی
۲- انیمیشن ۳ بعدی

نرم افزار مناسب برای ساخت انیمیشن 2 بعدی :

اگر قصد ساخت انیمیشن ۲ بعدی را دارید و میخواهید انیمیشن های ۲ بعدی سریالی مانند مجموعه هایی مثل دیرین دیرین یا سوری لند و شکرستان و عنبو سازان فعالیت کنید میتوانید با نرم افزار موهو ( انیمه استودیو ) و یا تون بوم کار کنید که برای ساخت انیمیشن های سریال قدرت و سرعت بالایی دارند.

ساخت انیمیشن با موهو

ساخت انیمیشن با موهو

مسائلی مثل طراحی برداری صحنه و کاراکتر یا ساخت انیمیشن های فریم بای فریم در این نرم افزار ها یا ریگ های قدرتمند و استفاده از افکت های آماده متنوع توانسته این نرم افزار ها را برای ساخت انیمیشن های سریالی بسیار به محبوبیت برساند.

ساخت انیمیشن با تون بوم هارمونی

ساخت انیمیشن با تون بوم هارمونی

البته دریغ نماند که در این نرم افزار ها شما نمیتوانید انیمیشن هایی با کلاس خای جهانی و استاندارد های بسیار بالا بسازید و جالب است بدانید که این نرم افزار ها برای ساخت موشن گرافیک چندان مناسب نیستند و نمیتوانند جایگزین مناسبی برای افتر افکت باشند .

شروع طراحی کاراکتر در ایلوستریتور :

حال اگر قصد ساخت موشن گرافیک ۲ بعدی را دارید بهتر است برای شروع اول طراحی با ایلوستریتور را فرا بگیرید که بتوانید اشکالی را برای انیمیت در افتر افکت آماده کنید البته اگر بتوانید درون خود افتر افکت طراحی و ایلوستریشن را انجام دهید قطعا در انیمیت راحت تر خواهید بود ولی بهتر است بدانید که افتر افکت به هیچ عنوان قدرت طراحی اش به ایلوسترتور نمیرسد و به لطف کمپانی ادوبی این نرم افزار ها که هر دو از سری نرم افزار های مجموعه ادوبی کالکشن میباشند توانسته اند با همگام سازی مناسب فرمت های برداری یکدیگر را اجرا کنند البته هنوز در این زمینه و‌برای ارسال فایل های ادوبی ایلوسترتور به افتر افکت هنوز هم ضعف هایی وجود دارد که انتظار میرود در نسخه ها و اپدیت های جدید مجموعه ادوبی این مشکلات حل و فصل شوند .

طراحی کاراکتر انیمیشن در ایلوستریتور

طراحی کاراکتر انیمیشن در ایلوستریتور

حال که به این مسئله پی بردید که میتوان کاراکتر ها و اشکال را در ایلوسترتور طراحی و به افتر افکت به شکل های مختلفی انتقال داد باید بدانید مهم ترین قسمت افتر افکت وجود پلاگین ها و اسکریپت های بسیار زیاد در این نرم افزار است که گستردگی این نرم افزار به حدی است که هر متخصص در این نرم افزار با بعضی از این پلاگین ها و اسکریپت ها به صورت کامل آشنایی دارد .

ساخت انیمیشن در افتر افکت

ساخت انیمیشن در افتر افکت

اسکریپت نویسی در افتر افکت :
یکی دیگر از مزایای افتر افکت وجود محیط اسکریپت نویسی در افتر افکت است شما برای موش گرافیک ها و انیمیشن های خود میتوانید اسکریپت های مختص خود را که به اکسپرشن نویسی معروف است کد بزنید و فرایند های بسیار پیچیده ای را در کامپوزیشن و یا بر روی لایه خود ایجاد کنید .

آیا افتر افکت برای ساخت انیمیشن مناسب است ؟

درباره این مسئله بهتر است بدانید که به کمک افتر افکت و پلاگین های حرفه ای مانند
Joystick n slider
و یا
Duik
میتوانید ریگ های بسیار قدرتمند و حرفه ای انجام دهید و با کمک افکت هابی نهایت افتر افکت و محیط اکسپرشن نویسی میتوانید انیمیشن های ۲ بعدی در سطح جهانی تولید کنید .

معایب افتر افکت در پروژه های سریالی :

البته این مسئله را نیز باید مورد توجه قرار دهید که نرم افزار افتر افکت برای انیمیشن های سریالی زیاد کاربردی نیست زیرا فرایند تولید انیمیشن در این اپلیکیشن بسیار سخت و زمان بر است و بازه زمانی تحویلی برای مجموعه های سریالی زیاد مناسب نیست .

مسئله بعدی که باید مورد توجه قرار دهید این است که افتر افکت برای اجرا نیاز به منابع زیادی از سخت افزار به خصوص رم و گرافیک و هارد ssd دارد و با سیستم های خانگی معمولی یا نصب نمیشد و یا در صورت نصب شدن بیشتر باعث عذاب کشیدن کاربر هنگام ساخت انیمیشن و موشن گرافیک میشود تازه اگر موفق به خروجی گرفتن و رندرینگ بشود .

چه نرم افزاری برای ضبط صدا استفاده کنم :

اگر نریتور خود شما هستید و قصد دارید صدای خود را بر روی کاراکتر ها قرار دهید قبل از هر چیز به یک میکروفون و یک کارت صدای مناسب و فضایی مناسب ضبط نیاز دارید برای آماده سازی فضای ضبط فقط کافی است برخی از دیوار ها را با پنل های نویز گیر که در بازار به پنل آکوستیک معروف هستند بپوشانید و یک میکروفون خوب که اگر در ابتدای کار هستید و قصد هزینه بالا ندارید یکی از میکروفونون های بویا / ینمای و یا کندانسر های میان رده را به شما پیشنهاد میدهیم که کیفیت صدای قابل قبولی هم دارند ولی اگر آزادی مالی بیشتری دارید میتوانید از میکروفون های حرفه ای استودیویی مانند داینامیک شور / وارم آدیو و کندانسر های حرفه ای استفاده کنید.

با چه نرم افزاری صدا ضبط کنم

با چه نرم افزاری صدا ضبط کنم

و برای شاید بهتر است بگویم هیچ نرم افزاری مرتب تر / با کیفیت تر و کامل تر از ادوبی آدیشن در دسترس نباشد که حتما آموزش ضبط و نویز گیری و افکت گذاری با این نرم افزار را هم در یک پست جامع در سایت برای شما عزیزان به صورت ویدیویی و متنی آماده میکنیم.

جمع بندی :

پس اگر بخواهیم با تمام این تفاسیر به یک جمع بندی کلی برسیم برای ساخت انیمیشن 2 بعدی سریالی که زمان اندک و محدودی برای تحویل و اماده سازی داریم نرم افزار انیمه استودیو و تون بوم میتوانند بهترین گزینه ها باشند.

برای ساخت انیمیشن های حرفه ای 2 بعدی بهتر است به دلیل داشتن طیف وسیعی از پلاگین ها از نرم افزار افترافکت بهره برد.

و در نهایت برای ضبط و تنظیم صدا بهترین گزینه در دسترس نرم افزار ادوی آدیشن میباشد.

 

اگر شما هام برای کسب و کار خود نیاز به ساخت انیمیشن دارید و یا قصد سرمایه گذاری بر روی انیمیشن های سریالی دارید میتوانید برای سفارش و مشاوره رایگان از طریق شماره های زیر با ما در تماس باشید :

خطوط داری واتساپ و تلگرام میباشند

09229431373  /  09196245227

 

 

ali.rezaei

We have found an easier way to communicate with our users : Subscribe to channel

Be sure to read the following:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

لینک کوتاه: